Palvelut

Kutistemuovipeitteet – matalan kustannuksen suoja korkean kustannuksen tuotteille

Kutistemuovipeitteet ovat käyttämättömästä hartsista valmistettuja peitteitä, joita voidaan hyödyntää monenlaisissa ympäristöissä suojauksessa ja varastoinnissa. Kutistemuovi on luja ja säänkestävä materiaali, joka takaa maksimaalisen suojan UV-säteilyn aiheuttamia vahinkoja vastaan. Kutistemuovipeite asetetaan ja kutistetaan käyttäen lämpöpistoolia, kutistaen muovin tiukasti ja taaten kestävän suojan varastointia ja kuljetusta varten.

Kutistemuovipeite mahdollistaa sisäänpääsyn suojattuun kohteeseen rikkomatta tai poistamatta peitettä vetoketjullisten oviratkaisujen avulla. Peitteille on mahdollista tehdä tuuletusjärjestelmä kosteuden ja ruosteen kertymisen estämiseksi ja näin vältytään myös homeen kertymiseltä.

  • Valmistettu käyttämättömästä hartsista
  • Erinomainen suoja kuljetuksen ja pitkäaikaisen säilytyksen aikana
  • Täysi suoja sääolosuhteiden aiheuttamien vahinkojen varalle
  • UV-suoja
  • Vedenkestävä
  • Estää hankautumiset, hiertymiset, naarmuuntumiset jne
  • Ammattimainen, sileä ja houkutteleva suojaustyyli
  • Kestävä
  • Myrkytön ja kierrätettävä

Merenkulku

Kutistemuovipeite minimoi vahinkojen mahdollisuudet muita peitteitä tehokkaammin kaikilta erilaisilta vaaroilta mitä vene kohtaa säilytyksen ja kuljetuksen yhteydessä. Kutistemuovipeite ei lepata tuulessa kuten kangaspeitteet ja näin vältytään myös köysien aiheuttamilta vahingoilta.

Lue lisää


Rakennustyömaat

Rakennustyömaa voi olla haavoittuva paikka. Olipa kyseessä uuden kohteen rakennus tai vanhan kohteen saneeraus, on aina riski, että sääolosuhteet tuhoavat tehdyn työn tai keskeyttää työn pitkäksi aikaa. Esimerkiksi erilaiset vesivahingot, kuten sade, sulava lumi tai vuodot ovat toiseksi yleisin syy hävikille rakennusprojektien aikana.

Lue lisää


Teollisuus

Teollisuudessa tuotteiden tulee näyttää virheettömiltä ja toimia moitteettomasti, kun tuotteet toimitetaan eteenpäin. Kutistemuovipeite sopii erilaisten tuotteiden pakkaukseen ja suojaukseen ja se minimoi vahinkojen mahdollisuudet muita peitteitä tehokkaammin kaikilta erilaisilta vaaroilta mitä tuotteet kohtaavat säilytyksen ja kuljetuksen yhteydessä. Kutistemuovipeite on täysin vesitiivis ja luja peiteratkaisu.

Lue lisää


Maatalous

Tarjoamme ison valikoiman Yhdysvalloissa valmistettuja kutistemuovituotteita, jotka on suunniteltu maatalouskaluston pitkäaikaiseen suojaamiseen säilytyksen ja kuljetuksen aikana. Muovi kutistetaan kaluston päälle tiiviisti ja se takaa erinomaisen suojan verrattuna perinteisiin peitteisiin ja suojiin.

Lue lisää

Logo

Kunberg Oy on perustettu vuonna 2016. Toimintamme pohjautuu laajaan tuotetietoomme sekä jatkuvaan kouluttautumiseen. Asiakkaamme ovat meille tärkeitä, ja palvelemme kaikkia asiakkaita suurella asiakaspalveluasenteella.

Yhteystiedot

040 0285 917
info@nordicplastic.fi

Tilkantie 2 b 71
01800 Klaukkala

Some