Rakennustyömaat

Kuinka kutistemuovipeitteet auttavat rakennustyömaalla?

  • Luo ammattimaisen, lujan ja säänkestävän suojan
  • Voidaan hitsata erilliset osat helposti yhteen, jolloin luodaan yhtenäinen suoja rakennustelineiden ympärille
  • Luo erinomaisen työympäristön = valkoinen kutistemuovi mahdollistaa luonnollisen varjottoman valaistuksen samalla kun se estää haitallisilta UV-säteiltä
  • Takaa erinomaisen työympäristön sääolosuhteista riippumatta
  • Mahdollistaa työalueen rajaamisen
  • Nopea ja helppo tapa rakentaa väliaikaisia seiniä, rakennelmia tai telttoja, jne.
  • Tulen liekkejä hillitsevä materiaali
  • Helppo pääsy suojan sisään vetoketjullisen oviratkaisun avulla

Rakennustyömaa voi olla haavoittuva paikka. Olipa kyseessä uuden kohteen rakennus tai vanhan kohteen saneeraus, on aina riski, että sääolosuhteet tuhoavat tehdyn työn tai keskeyttää työn pitkäksi aikaa. Esimerkiksi erilaiset vesivahingot, kuten sade, sulava lumi tai vuodot ovat toiseksi yleisin syy hävikille rakennusprojektien aikana. Kutistemuovi kutistuu tiukasti ja varmasti rakenteisiin, jolloin se suojaa vesitiiviisti edellä mainittuja sään aiheuttamia vahinkoja vastaan. Kutistemuovipeitteen kiinnittyminen tiukasti rakenteisiin vähentää myös runsaasti peitteiden uudelleen asennusten ja korjausten määrää, mikä on tyypillistä perinteisten peitteiden kanssa.

Kutistemuovipeitteemme avulla voidaan saavuttaa parempi työympäristö. Valkoinen kutistemuovi mahdollistaa luonnollisen varjottoman valaistuksen sen samalla suojatessa haitallisilta UV-säteiltä. Työntekijöiden häiriöaika vähenee ja rajattu alue voidaan jopa lämmittää tai viilentää.

Tulen liekkejä hillitsevä kutistemuovi sisältää erityisiä lisäaineita jotka sammuttavat peitteen neljän sekunnin sisällä siitä, kun syttymisen lähde on siirretty pois peitteen läheltä. Tulen liekkejä hillitsevä kutistemuovipeite on ideaali rakennustelineisiin, telakalle, tehtaisiin, kontteihin sekä väliaikaisiin rakennelmiin.

Ota yhteyttä

Logo

Kunberg Oy on perustettu vuonna 2016. Toimintamme pohjautuu laajaan tuotetietoomme sekä jatkuvaan kouluttautumiseen. Asiakkaamme ovat meille tärkeitä, ja palvelemme kaikkia asiakkaita suurella asiakaspalveluasenteella.

Yhteystiedot

040 0285 917
info@nordicplastic.fi

Tilkantie 2 b 71
01800 Klaukkala

Some