Yritys

Kunberg Oy on perustettu vuonna 2016. Toimintamme pohjautuu laajaan tuotetietoomme sekä jatkuvaan kouluttautumiseen. Asiakkaamme ovat meille tärkeitä, ja palvelemme kaikkia asiakkaita suurella asiakaspalveluasenteella. Meiltä saat kaikki palvelut kutistemuovien asennukseen liittyen. Toiminta-alueemme on Etelä-Suomi, mutta tarvittaessa toimintamme ulottuu myös muualle Suomeen.

Kutistemuovipeitteet ovat käyttämättömästä hartsista materiaalista valmistettuja peitteitä, joita voidaan hyödyntää monenlaisissa ympäristöissä suojauksessa ja varastoinnissa. Kutistemuovi on luja ja säänkestävä materiaali, joka takaa maksimaalisen suojan UV-säteilyn aiheuttamia vahinkoja vastaan. Kutistemuovipeite asetetaan ja kutistetaan käyttäen lämpöpistoolia, kutistaen muovin tiukasti ja taaten kestävän suojan varastointia ja kuljetusta varten.

Ota yhteyttä

Logo

Kunberg Oy on perustettu vuonna 2016. Toimintamme pohjautuu laajaan tuotetietoomme sekä jatkuvaan kouluttautumiseen. Asiakkaamme ovat meille tärkeitä, ja palvelemme kaikkia asiakkaita suurella asiakaspalveluasenteella.

Yhteystiedot

040 0285 917
info@nordicplastic.fi

Tilkantie 2 b 71
01800 Klaukkala

Some