Maatalous
  • Pitkäaikainen suoja sääolojen aiheuttamia vahinkoja vastaan kuljetuksen ja säilytyksen aikana, suojan kesto jopa kaksi vuotta
  • Takaa suojan auringon aiheuttamalta pilaantumiselta missä tahansa sääolosuhteissa
  • Maksimaalinen suoja UV-säteilyn aiheuttamia vahinkoja vastaan
  • Tuuletusjärjestelmä mahdollinen kosteuden ja ruosteen kertymisen estämiseksi
  • Luja ja tasalaatuinen materiaali

Älä suojele vain satoasi vaan suojaa myös kalustosi

Tarjoamme ison valikoiman Yhdysvalloissa valmistettuja kutistemuovituotteita, jotka on suunniteltu maatalouskaluston pitkäaikaiseen suojaamiseen säilytyksen ja kuljetuksen aikana. Muovi kutistetaan kaluston päälle tiiviisti ja se takaa erinomaisen suojan verrattuna perinteisiin peitteisiin ja suojiin.

Kutistemuovipeite on luja ja säänkestävä suojaus traktoreille, leikkuupuimureille, sprinklerijärjestelmille, kultivaattoreille, maanrakennuskoneille ja muulle vastaavalle kalustolle. Yhdestä palasta voidaan tehdä suoja jopa 18 metriä leveille kohteille. Kutistemuovipeite estää vahinkoja, joita sääolosuhteet, tapaturmat tai muut tekijät voivat aiheuttaa varastoinnin tai kuljetuksen aikana. Kutistemuovipeitteemme on kustannustehokas, helppo asentaa ja helppokäyttöinen muun muassa vetoketjuovien ansiosta.

Ota yhteyttä

Logo

Kunberg Oy on perustettu vuonna 2016. Toimintamme pohjautuu laajaan tuotetietoomme sekä jatkuvaan kouluttautumiseen. Asiakkaamme ovat meille tärkeitä, ja palvelemme kaikkia asiakkaita suurella asiakaspalveluasenteella.

Yhteystiedot

040 0285 917
info@nordicplastic.fi

Tilkantie 2 b 71
01800 Klaukkala

Some