Merenkulku
  • Kutistemuovipeite suojaa sääolosuhteiden aiheuttamilta vahingoilta
  • Kutistemuovipeite on vedenkestävä ja sillä voi tiivistää lähes mitä vain
  • Yksiosainen suoja
  • Mahdollisuus tehdä sellainen tuuletusjärjestelmä, että kosteus ei pääse kertymään peitteen alle eikä hometta pääse muodostumaan
  • Kutistemuovipeite mahdollistaa myös sisäänpääsyn suojattuun veneeseen rikkomatta tai poistamatta kutistemuovipeitettä vetoketjullisten oviratkaisujen avulla

Haluatko, että veneesi näyttää virheettömältä niin vesillä kuin maissakin?

Kutistemuovipeite minimoi vahinkojen mahdollisuudet muita peitteitä tehokkaammin kaikilta erilaisilta vaaroilta mitä vene kohtaa säilytyksen ja kuljetuksen yhteydessä. Kutistemuovipeite ei lepata tuulessa kuten kangaspeitteet ja näin vältytään myös köysien aiheuttamilta vahingoilta. Kun venettä kuljetetaan perävaunussa tai säiliössä, se altistuu erilaisille luonnonvoimille ja ympäristön aiheuttamille vahingoille. Kutistemuovipeite suojaa erilaisilta vahingoilta, mitä saattaa aiheutua pitkien kuljetusten aikana epäsuotuisten sääolosuhteiden takia. Peite myös pitää veneen tehokkaasti puhtaana sekä suojaa pintoja UV-säteiltä. Kutistemuovipeite on sen verran kallistunut, että lumi, vesi ja jää liukuu peitteen päältä pois sen sijaan, että se kasaantuisi.

Viimeistellessä tai korjatessa venettä, kutistemuovia voidaan käyttää suojana. Työskennellessä kuivalla maalla, kutistemuovilla peitettyjä veneitä on turvallisempaa käsitellä ja näin ei tarvitse huolehtia hankaumista, naarmuuntumisesta tai muista vahingoista. Tämä korkealaatuinen materiaali takaa pitkäaikaisen käytön ja maksimaalisen suojan. Normaalien peitteiden sijaan kutistemuovi suojaa kaikelta sääolosuhteiden aiheuttamilta vahingoilta, on vedenkestävä ja tarjoaa yksiosaisen suojan.

 


Ota yhteyttä

Jätä veneesi tiedot alla olevan lomakkeen avulla, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ohjeet lomakkeen täyttämiseen

  • Veneen korkeus lasketaan veden rajasta veneen korkeimpaan kohtaan
  • Leveys lasketaan veneen leveimmästä paikasta veneen ulkopuolelta
  • Pituus lasketaan perämoottorista veneen kärkeen

Logo

Kunberg Oy on perustettu vuonna 2016. Toimintamme pohjautuu laajaan tuotetietoomme sekä jatkuvaan kouluttautumiseen. Asiakkaamme ovat meille tärkeitä, ja palvelemme kaikkia asiakkaita suurella asiakaspalveluasenteella.

Yhteystiedot

040 0285 917
info@nordicplastic.fi

Tilkantie 2 b 71
01800 Klaukkala

Some